Treballa amb Nosaltres

Treballa en Marserveis

Si tens dots o experiència en l'atenció de persones, medicina/infermeria, neteja o organització d'esdeveniments, uneix-te a l'equip de Marserveis.

Envia'ns el teu CV a través d'aquest formulari perquè puguis formar part de la nostra plantilla. T'uniràs a un equip de professionals multidisciplinaris apassionats pel món de la geriatria, l'atenció de persones, la neteja i l'organització d'esdeveniments.

No esperis més i envia'ns la teva candidatura!

Alta de nou usuari en la nostra borsa d'ocupació. Els camps marcats amb * són obligatoris.Tractament de dades personals


En compliment del que s'estableix en l'article 13 del Reglament 2.016/679, de 27 d'abril, del Parlament Europeu i del Consell General de Protecció de Dades i de l'article 11 de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Garanties dels Drets Digitals, l'informem dels següents extrems:

Responsable: MARIA DE LA MAR MANSA RAVENTOS

Finalitat: Emmagatzematge de correus enviats per clients i potencials clients, proveïdors, administracions públiques, etc. per a la gestió de les comunicacions telemàtiques.

Legitimació: L'interès legítim per al desenvolupament de l'activitat del Responsable del tractament i el propi consentiment de l'interessat, a part de ser necessari per a l'execució del contracte que vincula a les parts.

Destinataris: No es preveu realitzar comunicacions o cessions de dades.

Drets: Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits.


Pots consultar amb detall la nostra política de privacitat en el següent enllaç: política de privacitat

anar al principi de la pàgina