Residències, centres de dia i empreses
Marserveis ofereix per a residències de majors, centres de dia, comerços i empreses una sèrie de serveis professionals duts a terme per personal format en el camp de la geriatria i la neteja.


Serveis per a residències de majors i centres de diaSi precises de personal per a la teva residència de majors o centres de dia, Marserveis pot encarregar-se de la selecció d'aquells professionals que necessitis i també posa a la teva disposició personal per a períodes de substitució.


També oferim a aquests centres personal que acompanyi als seus usuaris a consultes mèdiques, perruqueria, passejos exteriors o a aquells llocs que necessitin (sota l'aprovació del centre).


Per a mantenir aquests espais segurs i nets, comptem amb un servei especialitzat de neteja. Els nostres professionals utilitzaran totes les precaucions necessàries per a protegir la salut dels usuaris d'aquests centres.

Marserveis, selecció de personal centres de dia i residencies  Marserveis, substitucio de personal

Marserveis, serveis de neteja professional  Marserveis, serveis d acompanyament


Serveis per a empreses i comerços
Per a empreses i comerços oferim un servei professional de neteja perquè el teu local o oficina llueixi de manera sorprenent en tot moment.

Duem a terme la neteja totes aquelles vegades que ens indiquis.

  Marserveis, serveis de neteja professional per empreses  Marserveis, serveis de bugaderia


Informa't sobre els nostres serveis d'atenció domiciliària o sol·licita pressupost sense compromís:

Sollicita pressupost a Marserveis

anar al principi de la pàgina