Avís Legal

En virtut del present Avís Legal i en compliment del deure d'informació recollit per l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (d'ara endavant, “LSSI”), se l'informa que el titular d'aquest lloc web amb domini www.marserveis.net:


  • Identificació del titular del lloc web: MARIA DEL MAR MANSO RAVENTÓS
  • NIF: 39702809W
  • Domicilio/Domicili social: Av. Tarragona, 61 – 43720 L’Arboç (Tarragona)
  • Adreça de correu electrònic: info@marserveis.net
  • Telèfon: 678 084 000


CONDICIONS GENERALS D'ÚS DEL PRESENT LLOC WEB


MARIA DE LA MAR MANSA RAVENTÓS l'informa que tant l'accés com la utilització de la pàgina web amb domini www.marserveis.net i totes les URL, i subdominis inclosos sota aquesta, així com els continguts que a través d'aquest lloc web es puguin obtenir, estan subjectes als presents termes i condicions d'ús, sense perjudici que l'accés a algun d'aquests serveis o continguts pugui requerir l'acceptació d'altres condicions generals, particulars o addicionals. A causa d'això, si vostè no estigués conforme amb el contingut dels presents termes i condicions, li instem que no faci ús d'aquest lloc web, ja que la utilització tant d'aquest, com dels seus continguts o dels seus serveis, suposarà en tot cas l'acceptació dels termes legals aquí assenyalats. MARIA DE LA MAR MANSA RAVENTÓS es reserva, sense necessitat de previ avís i en qualsevol moment, el dret a suspendre, denegar o restringir temporal o definitivament l'accés al present lloc web i/o als seus continguts, així com a dur a terme i realitzar les modificacions que consideri oportunes o necessàries, sense que tot això impliqui un dret d'indemnització per a l'usuari.


RESPONSABILITAT DE L'USUARI PER L'ÚS DEL PRESENT LLOC WEB


L'usuari serà l'únic responsable del correcte ús de de el present lloc web, comprometent-se a fer un ús del mateix de conformitat als termes i condicions indicats en el present Avís Legal. L'usuari es compromet a utilitzar el lloc web, així com els continguts i serveis oferts o proporcionats per aquest, de conformitat amb la Llei, la moral, els bons costums i l'ordre públic. De la mateixa manera, l'usuari s'obliga a no utilitzar el lloc web o els serveis que es prestin a través d'aquest, amb finalitats il·lícits o contraris al contingut dels presents termes i condicions generals. En particular, l'usuari no podrà realitzar en cap cas, les següents activitats: Utilitzar el present lloc web per a per a promocionar, vendre, o contractar, informació o prestacions pròpies o de terceres persones, sense consentiment o autorització prèvia. Difondre continguts de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, o que promoguin la comissió d'infraccions o d'actes delictius, que incitin directament o indirectament a l'apologia del terrorisme, o que resultin contraris als drets i llibertats fonamentals. Provocar danys en els sistemes informàtics titularitat de MARIA DE LA MAR MANSA RAVENTÓS o introduir o difondre virus informàtics, un programari nociu o un altre tipus de sistemes que puguin causar danys en els sistemes informàtics, així com alteracions no autoritzades dels continguts disponibles en el present lloc web. Realitzar o dur a terme actes que resultin contraris als drets de Propietat Intel·lectual i/o Industrial dels seus legítims titulars. Incloure, sense que hagi mediat autorització per part de MARIA DE LA MAR MANSA RAVENTÓS, marques, logotips, noms comercials o qualssevol altres signes distintius que siguin propietat de MARIA DE LA MAR MANSA RAVENTÓS, en pàgines o llocs web responsabilitat de l'usuari o de tercers que no es trobin autoritzats per a això. L'usuari respondrà enfront de MARIA DE LA MAR MANSA RAVENTÓS, o enfront de tercers, de qualssevol danys i perjudicis de qualsevol classe o índole, que poguessin causar-se a conseqüència de l'incompliment directe o indirecte dels presents termes i condicions generals.


DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL


A través dels presents termes i condicions generals no se cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre aquest lloc web, ni sobre cap dels seus elements integrants o contingut, quedant expressament prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició, extracció, o reutilització total o parcial, de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualssevol d'ells, excepte en els casos en què estigui legalment permès o sigui autoritzat pel titular dels corresponents drets. No obstant això, l'anterior, l'usuari podrà visualitzar i obtenir una còpia privada temporal dels continguts del present lloc web per al seu exclusiu ús personal i privat en els seus sistemes informàtics (programari i maquinari), sempre que no sigui amb la finalitat de desenvolupar activitats de caràcter comercial i/o professional. Així mateix, l'usuari haurà d'abstenir-se d'obtenir els continguts d'aquest lloc web per mitjans o procediments diferents dels que en cada cas s'hagin indicat a aquest efecte, o dels quals normalment s'utilitzin en Internet (sempre que aquests últims no suposin o impliquin un risc de mal o inutilització del present lloc web).


XARXES SOCIALS


MARIA DE LA MAR MANSA RAVENTÓS té o podria disposar de perfils oberts en les principals xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn). MARIA DE LA MAR MANSA RAVENTÓS serà considerat com a responsable del tractament de les dades personals dels usuaris de les seves xarxes socials i/o dels seguidors que tingui en aquestes. El tractament que MARIA DE LA MAR MANSA RAVENTÓS durà a terme sobre aquestes dades serà el que la xarxa social permeti als perfils empresarials dins de les seves polítiques d'ús i privacitat. Així doncs, MARIA DE LA MAR MANSA RAVENTÓS podrà informar els seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, nous productes, actes i esdeveniments, així com sobre ofertes i tot tipus de serveis. MARIA DE LA MAR MANSA RAVENTÓS no extraurà dades de les xarxes socials, tret que aquesta obtenció dels mateixos es realitzés de manera puntual i mediant el previ consentiment informat dels usuaris. ENLLAÇOS, ENLLAÇOS O LINKS MARIA DE LA MAR MANSA RAVENTÓS no es fa responsable de les pàgines webs no pròpies o que no resultin de la seva titularitat, a les quals es pugui accedir mitjançant "links", o de qualsevol contingut posat a la disposició dels usuaris per part de tercers. Qualsevol ús d'un vincle o accés a una web no pròpia és realitzat per risc exclusiu de l'usuari i MARIA DE LA MAR MANSA RAVENTÓS no garanteix en cap cas la seguretat i licitud de la informació obtinguda a través d'un vincle aliè a MARIA DE LA MAR MANSA RAVENTÓS, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivada de l'ús o ús incorrecte d'un vincle, o de la informació obtinguda a través d'ell, així com de la interrupció en el servei en accedir a la informació d'altres pàgines webs.

anar al principi de la pàgina